Korsbaek Visual for Aalborg Zoo

AALBORG ZOO AFRICAN WILDLIFE SUPPORT
”I kampen mod krybskytter donerer Korsbaek Visual et beløb til Aalborg Zoo's prisvindende projekt”
 • image01
 • image02
 • image03
 • image04
 • image01
 • image02
 • image03
 • image04

STØT Transfrontier Africas gennem kunst

GRØN PRODUKTION

For at reducere vores klimafodaftryk er alle træ rammer, der sælges på shoppen, lavet af miljøvenligt materiale. Alle rammer er håndlavet, og er af den bedste kvalitet på markedet - direkte importeret fra Italien. Rammerne er af massivt træ og fremstår derfor mere autentisk og rå.

Giclée print på 230g mat forbedret papir, specielt udvalgt af mig til det bedste resultat og repræsentation af et faktisk artwork. Produktionslinjen er grøn og planter flere træer end der bliver fældet. EU-certificeret og FSC godkendt. I kategorien Kunst / High end.

Bemærk at træ rammerne er af massivt træ, og ligeledes et naturprodukt. Der kan derfor forekomme nuanceforskelle i henhold til viste produktbilleder.

WHY CARE

I løbet af det sidste årti er elefanttallet faldet med 62% og kæmpedyrene kunne for det meste være udryddet ved udgangen af ​​det næste årti. Det er anslået at omkring 100 afrikanske elefanter dræbes hver dag af krybskytter, der søger elfenben, kød og kropsdele.

Et umættelig begær efter elfenbenprodukter på det asiatiske marked gør den ulovlige handel med elfenben ekstremt indbringende og har ført til slagtning af titusinder af afrikanske elefanter. Hvis elefanterne skal overleve ulovlig krybskytteri, skal efterspørgslen på elfenben stoppes. Fra 2011 mister verden flere elefanter, end befolkningen kan gengive, hvilket truer afrikanske elefanters fremtid på kontinentet. Transfrontier Africa, driver en forskningslejr i det 52.000 hektar store Balule Naturreservat i Greater Krüger Nationalpark, Sydafrika, som står for de indsatser, der skal gøres i forbindelse med dyr der f.eks. kommer til skade i forbindelse med krybskytteri, eller sørger for at bringe undvegne dyr tilbage til reservatet.

KUNSTEN ER AT LEVE

Når du køber et af disse 8 værker, vil 100% af overskuddet gå til Aalborg Zoos prisvindende projekt "African Wildlife Support". Her er Aalborg Zoos rolle at formidle om projektet og indsamle midler til Transfrontier Africas arbejde.

Grundet den store stigning i krybskytteri dannede Transfrontier Africa tilbage i 2012 antikrybskytteenheden ”Black Mamba APU”. Det er en gruppe på flere end 36 lokale kvinder, som bruges som værn mod krybskytteri. Black Mamba fungerer som Balule Naturreservats forreste og vigtigste værn mod krybskytter.

Korsbaek Visual har valgt, med stor tillid til Aalborg Zoo, at donerer penge til deres African Wildlife Support, fordi de ved at inspirerer og rådgive mennesker, er med til at sikre bedre forhold omkring dyr og natur, og dermed hjælper dyr hvor lidelserne er størst, til et liv fri fra usle vilkår og beskyttelse mod krybskytteri.

ELEFANTERNE
 1. The Mighty Elephants, LOr
  Fra 350,00 kr
 2. The Mighty Elephants, LBlue
  Fra 350,00 kr
 3. The Migthy Elephants, LBlack
  Fra 350,00 kr
 4. The Mighty Elephants, LWhite
  Fra 350,00 kr
 5. The Mighty Elephants, Or
  Fra 350,00 kr
 6. The Mighty Elephants, Blue
  Fra 350,00 kr
 7. The Mighty Elephants, Black
  Fra 350,00 kr
 8. The Mighty Elephants, White
  Fra 350,00 kr
KORSBAEK FOR ELEFANTERNE

Jeg har altid haft et ønske om at bruge min kunst til at gøre en forskel. Klimaforandringer udfordrer vores forhold til naturen og stiller spørgsmål til vores ansvar for naturens tilstand. Mennesket har altid forsøgt at påvirke og udnytte naturen omkring sig for at overleve, for eksempel ved at tænde ild og lave bål, ved at dyrke og høste jorden, udvikle fangstmetoder og holde kvæg. Det har idag udviklet sig til mennesket for alvor er begyndt at udnytte naturens ressourcer og energi til at skabe større rigdom og velstand for sig selv.

Det moderne samfunds udnyttelse af ressourcer er en stor trussel mod den biologiske mangfoldighed. De resterende bestande af elefanter, næsehorn og mange andre arter af store dyr er under stærkt pres og ofte i hastig tilbagegang på grund af krybskytteri og tab af levesteder.

I de sidste 40 år har menneskelig indgriben i naturen halveret verdens befolkning af dyr, planter og insekter. Kampen mod krybskytter kan kun vindes gennem uddannelse af lokalsamfundet. Det er her Black Mamba APU kvinderne gør en væsentlig forskel. De har kulturelt set en langt større troværdighed end mændene, og de lader sig ikke bestikke.

KORSBAEK VISUAL X AALBORG ZOO
FOR YOUR HOME

THANK YOU FOR CARING

Tina Korsbaek

Creative Designer
Korsbaek Visual
Denmark