BB.Duck - Flower, Midnight/Fern

På lager
SKU
BB.Duck - Flower, Midnight/Fern
Fra 550,00 kr
Alle plakater sælges uden ramme. Vælg "tilføj ramme" her kan du let finde den perfekte ramme til dit kunstværk. Rammerne er italiensk håndværk i højeste kvalitet og giver produktet det perfekte look. Alle trærammer er lavet med FSC-verificeret træ, der sørger for, der bliver plantet flere træer, end der bliver fældet. Alle rammer op til 70x100 er med ægte glas, imens 100x100 og 100x140 kommer med plexiglas.

For at reducere vores klimafodaftryk, har Korsbaek Visual særligt udvalgt rammer og papir, til en grøn linje på shoppen. Alle trærammer, der sælges på shoppen, er lavet af miljøvenligt FSC-certificeret materiale. Alle rammer er håndlavet, og er af den bedste kvalitet på markedet. Direkte importeret fra Italien. Rammerne er af massivt træ og fremstår derfor mere autentisk og rå og giver det perfekte udtryk til din poster.

​Printet er trykt på 250g mat papir specielt udvalgt af Korsbaek Visual til det bedste resultat og repræsentation af et faktisk udtryk. Produktionslinjen er grøn og planter flere træer, end der bliver fældet. EU-certificeret og i kategorien Kunst / High end. FSC godkendt. Trykt, indrammet og sendt direkte til dig.

Korsbaek Visual tilbyder world wide shipping - også midt i Stillehavet! Bemærk, at told i eksportlandet ikke er inkluderet i prisen og derfor vil blive pålagt ved modtagelse af ordren.

VIGTIG INFORMATION!
Alle bestillinger modtaget før kl. 10 vil blive sendt samme dag og i weekenderne ved efterfølgende hverdag. Leveringstiderne nedenfor er vejledende, og en yderligere leveringstid fra pakketransporten kan forventes. Hvis du har spørgsmål til din ordre, så kontakt tina@conformo.dk - her vender vi straks tilbage med status.

Leveringstider:
Danmark: 1-4 arbejdsdage
Norden: 3-5 arbejdsdage
Europa: 3-7 arbejdsdage
Oversøisk: 7-10 arbejdsdage