Dare to
create

FOTOGRAFI
Hvordan jeg endte med et kamera i hånden, er lidt en anden historie end de fleste. Jeg har altid ønsket at gå på designskole, så jeg besluttede at skrive optagelsesprøven til Det Kongelige Danske Kunstakademi. Da jeg sad med den færdige optagelsesprøve i hånden, smed jeg den ud! Så ringede jeg hjem og fortalte mine forældre, at jeg havde meldt mig ind en fotoskole.

Jeg har altid elsket at have et kamera i hånden. Fotografering, er for mig afslappende, munter og tilfredsstillende. Det hele startede i Norges bjerge, hvor jeg tog billeder af mine venner på snowboard og ski, og som et sjovt fritids projekt begyndte jeg at tage billeder af Norge’s smukke landskab. Fascineret af mine landskabsbilleder, begyndte der at komme en efterspørgsel på billederne. Særlig ét billede ”Supermoon” gik viralt og er delt 100 vis af gange på de sociale medier og fik mere end 100.000 likes på ét opslag. Desuden har mine fotografier været trykt i magasiner i både Danmark og Norge.

Ligesom med mine grafiske plakater kan jeg godt lide det mørke og smukke i et billede, hvilket mange af mine landskabsbilleder også bærer præg af. Samtidigt er jeg fanget af kontrasten mellem stort og småt i landskabet.

GRAFISKE PLAKATER
Vi lever i en verden fuld af forandringer og her har vi brug for kunstens grænseløse og frie disciplin, hvor vi kan slippe tankerne fri og hvor kun fantasien sætter grænser. Menneskets forestillingsevne og indbildningskraft er grænseløs og uendelig. Det er en egenskab, der sætter os i stand til at udvikle os. Der er ingen naturlig begyndelse og slutning på et kunstværks fortælling eller stemning. Somme tider er der intet åbenlyst budskab i mine værker, mens de andre gange er fyldt med mening og symbolik. Når jeg arbejder med mine værker, har jeg tendens til at blive fortabt i detaljer, men nogen sagde til mig en gang “ufuldkommen er perfekt”, og det er en lille sætning, jeg tænker på, når jeg er i fuld flow. Jeg forklarer sjældent min kunst - jeg foretrækker at lade seeren fortælle mig, hvad de ser i værket.


Jeg har ingen egentlig stil. Jeg køber stock photos og sammensætter hvad jeg synes er fedt. Jeg kan godt lide mørkt og smukt og at bryde den fine linje mellem skabelse og ødelæggelse, hvor jeg laver trykke malingsstreger over det endelige værk eller spraymaler hen over ansigter på personer. Jeg føler jeg kunne arbejde med min kunst for evigt og aldrig blive færdig med det, men når jeg ligger det i en kasse og vinker farvel til det, er min mission, at glæden ved billedet, skal være ligeså stort ved tanken om, det hænger i hjemmet, som glæden er stor, når man står og kigger direkte på det.

 

RAMMER
TIL DINE

BILLEDER

 

Naturlige og stillet rammer i minimalistisk udtryk. Lavet af den højeste kvalitet i skandinavisk design. Alle trærammer er FSC-certificeret, der passer på skove og mennesker over hele verden. Alle rammer op til 70x100 leveres med ægte glas, 100x100 og 100x140 rammer leveres med plexiglas.


GADGETS

Creative
Community


instagram

3 ting der er værd at vide

#Nr. 1

MIN
INSPIRATION

Ideen er enkel! Jeg vil designe plakater, som jeg selv vil hænge på væggen og håber, at andre vil gøre det samme. Jeg har ikke en stil, jeg sammensætter bare det, som jeg synes ser cool ud. Men jeg kan godt lide det mørke og smukke og bryde den fine linje mellem skabelse og ødelæggelse.

#Nr. 2

GRAFIK
KUNSTVÆRK

Alle designs er lavet af stock fotos eller håndtegnet tegninger, som jeg re-designer så det får mit udseende og udtryk. Jeg har altid elsket at udforske og afprøve grænser, hvilket jeg i dag bruger i mine kunstværker, hvor jeg konstant tester grænser for en konstant udvikling inden for mit erhverv.

#Nr. 3

GRØN
PRODUKTION

Alle trærammer der sælges på shoppen, er af FSC-certificeret træ eller genanvendt materiale. Endvidere er al print trykt på 250g mat papir, specielt udvalgt af Korsbaek Visual til det bedste resultat og repræsentation af et faktisk udtryk. Produktionslinjen er grøn og planter flere træer, end der bliver fældet. EU-certificeret og i kategorien Kunst / High end. FSC godkendt.

 

ALL CONTENT © TINA KORSBAEK

 

Eksklusive prints og håndlavede rammer
Fragt til hele verden