COOKIES
AND
PRIVATPOLITIK

GENERELT

Som besøgende på Korsbaek Visual er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side. I øvrigt beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

 

COOKIES

På Korsbaek Visual anvender cookies på hjemmesiden, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med at de husker indstillinger, målretter annoncer mm.

Det er muligt at slette dine cookies og alternativt blokere dem. Sletter eller blokerer du dog dine cookies, vil de annoncer du får vist ikke være ligeså relevante for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

Guides til sletning af cookies
Slet cookies for Safari på din mac
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer
Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

 
Personoplysninger

Når du tilgår Korsbaek Visual registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Yderligere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

Korsbaek Visual forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil derfor ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Korsbaek Visual vil ikke sælge dit navn, adresse, email adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse

 
Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Yderligere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontake os på: tina@conformo.dk.

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkerte, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:
Korsbaek Visual
Godthåbsvej 1
7600 Struer
Telefon: +45 41 36 51 05
Email: tina@conformo.dk
CVR: 32892914