OM
KORSBAEK VISUAL

Korsbaek Visual ejes af den danske kunstner Tina Korsbaek. Jeg har altid elsket at udforske og afprøve grænser, hvilket jeg har taget med mig ind i kunstner verden. Jeg kan godt kan lide at bryde den fine linje mellem skabelse og ødelæggelse, hvor jeg kan vende virkeligheden på hovedet.

Nogen idéer kommer pludselig til mig, og jeg kan hurtigt få sat noget sammen, mens andre gange, kan jeg blive ved med at vende tilbage til den samme idé, og arbejde på noget i flere måneder for, at få det helt rigtigt. Alle er kreative i en eller anden form, og vi har alle forskellige forestillinger og meninger. Kreativitet findes i mange farver og former, og verden er formet af folks kreativitet, derfor forklare jeg meget sjældent min kunst. Jeg foretrækker at lade seeren fortælle mig hvad de ser. Endvidere har jeg også min barnlige side, som jeg tager med ind i min kreative verden. Kreativitet giver os mulighed for at forestille os ting, der ikke er direkte foran os - som vi gør som børn, hvor vi inviterer Batman til middag, har samtaler med Tarzan og kæmper med drager. Som børn bruger vi verden som en legeplads og prøver konstant nye idéer af. Det samme princip bruger jeg til mine idéer, hvor jeg giver min hjerne fuld frihed til at lege med fantasien og så tager jeg det ud jeg kan lide og blander det hele sammen.


KUNSTMENUEN
I middelalderen var kunstens formål at ”affotografere” denne verdens virkelighed, hvor det var forhånd bestemt hvorfor og hvordan, et værk skulle udføres. Der blev af den grund ikke sat spørgsmål ved kunstens berettigelse - eller ved kunstens nytte. Kunstværkets formål var åbenlyst for enhver. Senere blev kunsten sat fri! Det var ikke længere et bestemt formål, der styrede kunstværkets tilblivelse! Det var nu kunstnerens sind, fantasi og personlige syn på verden der var drivkrafterne bag værket - kunstneren var pludselig fri til at male præcis dét motiv, der rørte ham, eller som han mente bedst muligt kunne videregive hans budskab. Herfra flyttedes fokus fra kunsten til kunstnerens person - den kreative personlighed.

I dag lever vi i det stærke synsindtryks samfund, hvor der skal meget til for at bringe den enkeltes indre i oprør.

Her kommer min barnlige side i spil igen, der handler om de spontane følelser og tanker, der opstår i en som barn, hvor man ikke er bange for, ikke at have forstået tankerne bag eller meningen med et værk, men hvor hjernen har fri plads til leg så jeg kan sætte mit eget personlige udtryk i et værk. Jeg bruger kunsten som et frikvarter, hvor der er fri leg, hvor der ikke er en begyndelse eller slutning, men hvor kunstværket kan fortælle en ny historie hver gang det betragtes.

BE YOURSELF; EVERYONE ELSE IS ALREADY TAKEN
Hello, it's me...
The paragraph again, and this time I have some contact information for you:)
Contact the studio
+4542365105
tina@conformo.com

Kjeldmarksvej 1,
7600 Struer
Denmark